Analytics gjort rigtigt


Bliv data-drevet, opnå værdifuld indsigt, tag handling og optimer din virksomhed i dag

Prøv intellify's analytics platform i 30 dage (intet betalingskort påkrævet). Du får adgang til alle PRO-funktioner i prøveperioden og kan tilmed forsætte med vores gratis service bagefter - Helt uforpligtende, hvad venter du på!

Vores Services

Vi er eksperter i software udvikling og Analytics as a Service og leverer 'subject-matter-expert' konsulentydelser til større virksomheder.

Analytics as a Service

Optimer performance øjeblikkeligt

Kom hurtigt og risikofrit i gang med vores platform på få minutter – frem for måneder eller år. Vi tager os af alt det praktiske og du betaler en fast månedlig ydelse pr. bruger. Prøv vores løsning til e-conomic.

Læs mere

Consultancy Services

Ekspert rådgivning & implementering

Maksimer udbyttet af investeringer i BI og Analytics hvad end det er on-premise, hybrid cloud eller cloud setup. Vi tilbyder BI & Analytics services der tilpasser strategi og eksekvering til den nye digitale virkelighed.

Læs mere

Data er i vores DNA

Vi anvender data som et eksponentielt og transformativt grundstof i den kontinuerlige evolution af virksomheder, organisationer, teams og individer.

Vi hjælper med at skabe markante og mærkbare resultater ved at berige og transformere data til handlingsorienteret løsninger der leverer indsigt og optimering – Så din virksomhed er på forkant med den digitale udvikling. Vi hjælper passioneret virksomheder med at blive data- drevet i deres Beslutningsprocesser.

Vi gir' en kop kaffe

Vi er afhængige af god kaffe og fantastiske historier.

Vi værdsætter ambitiøse og passionerede mennesker med en fælles interesse i BI & Analytics + nye måder at anvende 'cloud og mobile' på for at løse virkelige problemer. Vi er drevet af en start-up mentalitet, go-do attitude med en passion for resultater. Vi har store ambitioner og tager initiativ samtidigt med, at vi vægter de sociale aspekter af at arbejde som et team og have det sjovt sammen.
Har du en ufortalt fortælling? Kontakt os nu.

Kontakt os

Du er altid meget velkommen til at kontakte os vedr. vores analytiske platform, vores tjenester, jobåbninger eller en kop kaffe.